Wij zijn Rain

Rain Nation

Rain International is een leider in de winning van geconcentreerde kracht uit botanische zaden en het daaruit creëren van smakelijke, krachtige pakjes phytovoeding.

Become More

Wij sporen eenieder aan vooral om ‘meer’ te worden. Volg je dromen, wordt gepassioneerder in je leven en onderneem meer. Wij geloven in het bereiken van je doelen, mogelijkheden creëeren en actief zijn. Gezonde leefstijlen leiden naar een hogere productiviteit en verbeterd welzijn.

Bij Rain International sporen wij elk individu aan om anderen te inspireren en een teken achter te laten in de wereld. Neem het stuur over op jouw reis, stel je eigen doelen en wordt wie je altijd hebt willen worden.

Naast het gebruiken van deze geweldige producten is er ook een mogelijkheid om distributeur te worden. Als jij graag iets bij wilt verdienen of je huidige baan wilt vervangen door zelfstandig ondernemenr te worden, dan biedt Rain jou de mogelijkheid daartoe. Je kunt al starten met een basis pakket en een leuke bijverdienste opbouwen.

We werken samen als team en ondersteunen je waar nodig door trainingen en presentaties te geven. Ook zijn er wekelijks webinars die jij en je toekomstige klanten kunnen bijwonen.
Wordt 2017 ook jouw jaar om financieel afhankelijk te worden?
Wij werken graag met gemotiveerde personen die positief zijn ingesteld, die van anderen willen leren, die het leuk vinden om ook andere mensen door kennisoverdracht te helpen met nieuwe en/of aanvullende inkomsten en een duidelijke wens hebben om iets nieuws te ondernemen. Dit zijn mensen met een open mind die pas over iets oordelen als zij de juiste informatie hebben ontvangen. Wij weten dat we echt het beste product én de beste inkomsten hebben!

Misschien ben jij de persoon die wij zoeken? Als dat zo is, dan willen wij graag met jou in contact komen. Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en ik neem contact met je op.

 

Name:
Email:
Country:
Powered by AIOP

We respect your privacy