Waarom ik met Rain International ben begonnen en het niet meer loslaat

Toen ik bij mijn laatste werkgever na 16 jaar boventallig werd, wist ik dat ik niet meer voor een baas wilde gaan werken. Ik wist dat ik iets met gezondheid wilde gaan doen, want dat is mijn grote passie! Ik zag alleen nog niet het volledige plaatje.

Ik was al jarenlang online bezig met network marketing maar had tot nu toe nog niet het juiste product gevonden om er full-time mee te willen werken.

Toen Rain International op mijn pad kwam en ik de producten geprobeerd had, was ik meteen verkocht. Ten eerste spreken de producten mij heel erg aan. Soul en Core zijn puur natuur, gemaakt van koudgeperste zaden – de bron van al het leven en gericht op de gezondheid.

Core en SoulDe resultaten die ik zelf voelde toen ik Soul een aantal weken had gebruikt waren genoeg om mij over de streep te trekken. Ik heb jarenlang pijn gehad door fibromyalgie en deze pijn is nu verdwenen. Dus ik dacht, op het gebied van gezondheid kan ik heel veel mensen helpen.

Ten tweede heeft iedereen dezelfde kansen om te groeien. Het maakt niet uit wanneer je instapt. De ene groeit snel en de andere langzaam. Iedereen kiest zijn eigen pad. Het mooie is dat je een eigen bedrijf start maar je staat er niet alleen voor, het team werkt samen omdat we zonder elkaar niet verder komen. Je wordt heel goed begeleid door middel van trainingen volgen en je krijgt veel erkenning. Je gaat ook een persoonlijke groei doormaken omdat je dingen gaat doen die je normaal niet zo snel zou doen.

Als je bijvoorbeeld een eigen winkel start, heb je te maken met maandelijkse huur, inrichting en inkoop. Als je bij Rain International een eigen business wilt starten dan kun je al starten met een Basic Pakket van slechts € 76,02 excl. belasting en verzendkosten ( dit bedrag is voor een doos Soul en een eigen website). Je kunt dan eerst zelf ervaren wat de producten met je doen.

Beter is het om met minstens een Builders Pak te starten, dit kost €224,- excl. belasting en verzendkosten en bevat 4 dozen Soul + je eigen website. Omdat je meer product hebt kun je jouw klanten ook laten proeven door ze samples te sturen. Een lege winkel trekt ook geen klanten!

Er zijn nog andere pakketten waaruit je kunt kiezen, al naar gelang hoe snel je wilt groeien.

Er is hier echter geen spake van verkopen maar je deelt je ervaringen die jij hebt bij het product met anderen. Jouw enthousiame moet mensen overtuigen dat het product de moeite waard is.

De bedoeling is dat je zelf, als partner, de producten gaat gebruiken (je gaat immers ook niet je goederen bij je concurrent kopen, maar in je eigen winkel). Daarnaast ga je mensen helpen met hun gezondheid. Het is dus goed luisteren naar mensen en daar op inspringen. Dus dit is pure aanbeveling en geen harde verkoop. Je werkt vanuit je hart.

Het grootste gedeelte van je tijd (zo’n 80%) ga je mensen zoeken die voor zichzelf willen beginnen (deels of voltijd). Mensen begeleiden en met mensen praten. De meesten starten naast hun huidige baan of andere activiteiten. Je kunt net zoveel uur werken als je wilt, dat bepaal je helemaal zelf.

Het voordeel is dat je werkt vanuit huis en wanneer jij wilt. Je deelt jouw tijd zelf in en hebt de regie over je eigen uren. Je bouwt je eigen team op en werkt met leuke mensen (jij trekt ze tenslotte zelf aan) .

Ik zeg niet dat het in het begin makkelijk is, maar dat komt omdat je het vak nog moet leren.

Het grote voordeel is dat je met een relatief klein bedrag iets heel moois kunt opbouwen. Net zo als in een winkel draait Netwerk Marketing om omzet. Alleen telt een deel van de omzet van diegene die jij hebt aangetrokken ook mee voor jouw omzet.

Nu denkt je misschien direct …. oja dit is een piramide constructie. Nou ik kan je vertellen iedereen heeft dezelfde groeimogelijkheden, maar als je er niet voor werkt dan ontvang je ook geen bonus van diegene die je hebt aangetrokken en kan hij of zij meer verdienen dan jij!

In het gewone bedrijfsleven ligt dit wel anders. De directeur verdient het meest en de lagen eronder steeds minder. Als gewone medewerker wordt het vrij lastig om in aanmerking te komen voor die directeurs stoel.

Het enige verschil is dat je in het bedrijfsleven een salaris ontvangt en bij Netwerk Marketing bonussen naar omzet. En dat die bonussen die uitbetaald worden in het begin vrij laag zijn omdat je eerst een netwerk moet opbouwen maar als die sneeuwbal eenmaal gaat rollen, dan zal jouw inkomen groeien naar een bovengemiddeld inkomen.

Jij hebt de keus om tot aan je pensioen tussen de €1.800,00 en €2.500,00 te blijven verdienen (netto) of je kan binnen 2 tot 7 jaar een bovengemiddeld en een blijvend inkomen van meer dan €10.000,00 per week opbouwen én dat nadat je gestopt bent met werken doorloopt.
Mocht je interesse hebben? Stuur me dan een mail met je persoonlijke verhaal, en laat je telefoonnummer achter zodat ik contact met je op kan nemen.